Elena_small-2

Elena Kirsanova

Eigenaar
Ik ben nu ruim 20 jaar als coupeuse en ontwerpster werkzaam. In de loop van deze tijd heb ik gewerkt aan een grote diversiteit aan soorten werk op het gebied van kleding maken en ontwerpen. Zo heb ik bijvoorbeeld aan de collecties van diverse jonge ontwerpers gewerkt, w.o. die van Liselore Frowijn en Boaz van Doornik. Ook werk ik mee het ontwikkelen en uitvoeren van collecties van startende ondernemers.

In de zomer van 2017 ben ik samen met Esther het pand in de Nieuwstraat betrokken. In onze winkel komen ook particulieren om kleding te laten maken en vermaken. Mijn voorkeur ligt op het gebied van bruidsmode. Ik ontwerp, maak en vermaak trouwjurken.

Ik ben moeder van twee kinderen en woon sinds voorjaar 2017 in Deventer.

Esther_small-2

Esther Giling

Eigenaar van Zo Gezoomd
Ik heb in 2010 naaiatelier Zo Gezoomd opgericht. In 2019 heb ik het coupeuse diploma gehaald. Daarna heb ik diverse andere styling en kleding gerelateerde opleidingen gevolgd.

Omdat Elena en ik allebei onder één dak werken en toch onze eigen werkzaamheden hebben, blijft ook de naam Zo Gezoomd bestaan.

Ik geef met veel plezier naailessen, inmiddels aan 7 groepen per week. Het is voor mij een leuke uitdaging om iedereen op zijn of haar eigen niveau kleding te laten maken en nieuwe technieken te leren.

Naast het geven van lessen maak en vermaak ik kleding. Het meest voldoening geeft het mij om kleding te maken die goed past en die ook qua stijl en kleur past bij de drager. Dat is een technisch verhaal maar vraagt ook precisie en inzicht.