Trouwjurk op maat

  Een trouwjurk is maatwerk, iedere vrouw is anders … zo creëren we de jurk die voor jouw lichaam gemaakt is, met jouw specifieke wensen.

Hoe werkt het?

Je ziet jouw droomjurk vast al helemaal voor je. Tijdens een ontwerp gesprek bespreek en bekijk je jouw wensen en de mogelijkheden van onze atelier. Heb je plaatjes of tekeningen van je ideeën? Neem die dan mee naar het atelier om te laten zien. Je moeder, schoonmoeder of vriendinnen zijn natuurlijk ook welkom om mee te komen kijken en wij zorgen voor een lekker kopje koffie of thee. Vervolgens maken we een schets van de jurk en krijg je meteen een goed beeld van wat er mogelijk is. Tot slot nemen we jouw maten op en berekent ze de prijs. Als je na het passen, uitkiezen van de stof en het zien van de schets enthousiast bent geworden, geef je je akkoord en kunnen wij verder werken aan jouw trouwjurk.

schetses van de jurken

Passessies

Dit is het moment dat de eerste pas afspraak zal worden gemaakt. Naar aanleiding hiervan kunnen wij eventuele veranderingen aan de jurk doorvoeren. We willen natuurlijk dat de pasvorm perfect is voor jou. Daarom maken we zoveel pasafspraken als dat er nodig zijn. In de praktijk komt dat meestal neer op zo’n 3 tot 5 keer.

Levering van jouw trouwjurk

Is de pasvorm goed? Dan wordt de daadwerkelijke trouwjurk gemaakt. Een laatste pasafspraak volgt om de details te bepalen. Hierna is het tijd voor de afwerking en kan de jurk worden afgehaald. Maar voordat je jouw droomjurk meeneemt pas je hem nog 1 keer in het atelier voor een laatste check.Wil je er nóg zekerder van zijn dat de jurk perfect zit op jullie grote dag? Dan is het een optie om 4 weken voor de bruiloft nog 1 keer te komen passen.

Mocht het nodig zijn dan kunnen we de jurk nog een klein beetje ‘innemen’ of ‘uitleggen’.

Wat zijn de prijzen van een trouwjurk op maat?

Een logische vraag, omdat je heel gauw denkt aan gigantische bedragen!
Maar toch valt dat reuze mee. Een mooie unieke satijn japon in jouw maten met jouw voorkeuren. Uiteraard wordt er rekening gehouden met jouw budget. Een  bruidsjurk laten maken kost gemiddeld tussen de € 750,- en € 1500,-. Tussen de € 250,- en  € 500,- kun je al een gala- of gelegenheidsjurk laten maken.

Hieronder de foto's met daarop door ons gemaakte trouwjurken

Trouwjurk voor Agatha
trouwjurk voor Sasha
Trouwjurk voor Claudia
trouwjurk voor Elena
kanten jurk
trouwjurk voor Tiny
trouwjurk voor Manon
bruidsjurk voor Diana
stapless jurk
Trouwjurk voor Roos
bruidsjurk voor Sandy
Trouwjurk voor Nathalie

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken bel dan naar: 0623939810 of ga naar onze contact pagina