Bruidsmode

De mooiste dag van je leven en zo hoort het ook te zijn. Jij in je droomjurk, eentje die net zo uniek is als de dag zelf!

Waar kan Atelier E&E  je mee helpen?

Trouwjurk op maat
  

Een trouwjurk is maatwerk, iedere vrouw is anders … zo creëren we de jurk op jouw lichaam gemaakt, met jouw specifieke wensen.

De stappen naar je droom bruidsjurk.

  1. Je ziet jouw droomjurk vast al helemaal voor je. Tijdens een ontwerpgesprek bespreek en bekijk je jouw wensen en de mogelijkheden van onze atelier. Heb je plaatjes of tekeningen van je ideeën? Neem die dan mee naar het atelier om te laten zien tijdens het gesprek. Als we een beeld hebben van jouw jurk, ga je een aantal basis jurken uit de pascollectie passen om te bekijken welk model jou het mooiste staat. Ook kies je een geschikte stof uit. Je moeder, schoonmoeder of vriendinnen zijn natuurlijk ook welkom om mee te komen kijken en wij zorgen voor een lekker kopje koffie of thee. Gezellig!
    Vervolgens maakt Elena een schets van de jurk en krijg je meteen een goed beeld van wat er mogelijk is. Tot slot neemt ze jouw maten op en berekent ze de prijs. Als je na het passen, uitkiezen van de stof en het zien van de schets enthousiast bent geworden, geef je je akkoord en kan ze verder werken aan jouw trouwjurk.
  2. Dit is het moment dat de eerste pas afspraak zal worden gemaakt. Naar aanleiding hiervan kan ze eventuele veranderingen aan de jurk doorvoeren. We willen natuurlijk dat de pasvorm perfect is voor jou. Daarom maken we zoveel pasafspraken als dat er nodig zijn. In de praktijk komt dat meestal neer op zo’n 3 tot 5 keer.
    Is de pasvorm goed? Dan wordt de daadwerkelijke trouwjurk gemaakt. Een laatste pasafspraak volgt om de details te bepalen. Hierna is het tijd voor de afwerking en kan de jurk worden afgehaald. Maar voordat je jouw droomjurk meeneemt pas je hem nog 1 keer in het atelier voor een laatste check.

Wil je er nóg zekerder van zijn dat de jurk perfect zit op jullie grote dag? Dan is het een optie om 4 weken voor de bruiloft nog 1 keer te komen passen bij Atelier E&E.

Mocht het nodig zijn dan kunnen we de jurk nog een klein beetje ‘innemen’ of ‘uitleggen’.

Wat zijn de prijzen van een trouwjurk op maat?

Een logische vraag, omdat je heel gauw denkt aan gigantische bedragen!
Maar toch valt dat reuze mee.

Een mooie unieke satijn japon in jouw maten met jouw voorkeuren.

Bijvoorbeeld,

in elke tint die je maar wilt, zonder kant, met korte/lange mouwen of off-shoulders, met een lange of een sluike rok met een sleepje:

Kost je ongeveer € 750,- excl. stof en voering

Satijnen stoffen zijn tussen € 25,- tot € 100, – per meter

voor een jurk is ongeveer 4 meter satijn en 4 meter voering nodig

Als je je jurk met kant wil, kant kan goedkoop en heel duur zijn van € 7,- tot € 120,- per meter ook vooral door de speciale bewerkingen en het handwerk om het mooi op de japon te zetten.
We wijken dan soms ook uit naar een tule brode die wat gunstiger in prijs ligt en ook buitengewoon mooi is.

Het verwerken van kant vraagt veel tijd en meters stoffen. We calculeren dan ook duidelijk en leggen de uitgerekende metrages en verwerkingen in uurloon aan je voor.
Zodat je een overwogen beslissing kunt nemen.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken bel dan naar: 0623939810 of ga naar onze contact pagina

 

  

 

Trouwjurk aanpassen
  

Je hebt de bruidsjapon van je dromen gevonden, maar is deze nog iets te lang, te wijd of misschien wel te strak? Laat dan je bruidsjurk vakkundig op maat maken in ons atelier.

Mocht je speciale wensen hebben; met een kleine aanpassing zoals de sleep inkorten, de japon strapless maken of bijvoorbeeld een halterkraag toevoegen creëren we samen met jou je unieke droomjurk.

Kosten trouwjurk vermaken:

De kosten voor het vermaken van je trouwjurk; innemen, uitleggen, en of de lengte aanpassen bedragen altijd tussen de € 120 en € 250. 

Je zult dus nooit voor onaangename verrassingen komen te staan van hoge kosten tijdens het trouwjurk vermaken.

Als je komt passen is het erg belangrijk dat je ook de overige kleding zoals je lingerie je hoepelrok of petticoat en je bruidsschoenen meeneemt. Dit hebben we namelijk allemaal nodig om je trouwjurk perfect voor je te vermaken.

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken bel dan naar: 0623939810 of ga naar onze contact pagina